Atelier Van Lieshout

Opdracht 1:

Het is een abstract beeld en een beetje hoekig maar heeft ook een betje rondingen het lijkt gemaakt te zijn van van een soort gips plastic en het is compact weergegeven. Ik denk niet dat iemand herkent wat het is als hij het ziet.

Dit is een hele grote klem van het zelfde soort gips plastic het is precies zo weergegeven dat je duidelijk ziet dat het een klem is maar hij is wel helemaal geel.

Dit is een 4 meter hoge schedel van het zelfde soort plastic de schedel is niet compleet en ik denk dat iedereen het herkent als hij erlangs fietst. Er zit wel een soort luik aan de zijkant ik denk dat dat gewoon voor practise redenen is.

Hier zie je een heel groot verroeste ijzeren beeld ik vond het lijken op een mens maar ik denk toch dat het abstract is. Het is ook gemaakt van rechthoeken die aan elkaar zitten het is een heel staties beeld.

Verdiepen: Daarnaast verdiep je je in wat het concept wat Joep van Lieshout samen met zijn medewerkers wil uitdragen. Hier schrijf je ook een kort stukje over.

Verbinden: Beschrijf de betekenis voor jou van het kunstwerk. (vrolijk, verdrietig, stil, uitbundig, grappig, schokkend..) Is je mening van de kunstwerken veranderd ten opzichte van je eerste indruk.

En als laatste vergeet je naam niet op het document te zetten. Inleveren in overleg met je docent.